Tekirdağ'da Remzi Aksu isimli erkek, kendisinden ayrılan kadını katletti!

Tekirdağ'da Remzi Aksu isimli erkek, kendisinden ayrılan kadını katletti!

Tekirdağ'da Remzi Aksu isimli erkek, kendisinden boşanan Ayşe Aksu'yu kızını okula götürürken öldürdü. Davada şahitlik yaptığı belirtilen komşusu Volkan A.'yı ve Fatma A.'yı da evlerine giderek yaraladı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Remzi Aksu isimli erkek, kendisinden boşanan Ayşe Aksu'yu kızını okula götürdüğü sırada katletti. Remzi Aksu ayrıca boşanma davasında şahitlik yaptığı belirtilen komşuları Volkan A.'yı ve Fatma A.'yı da evlerine giderek yaraladı.

DHA'nın haberine göre, Ayşe Aksu, kendisine şiddet uyguladığı için Remzi Aksu'dan boşanıp, 3 çocuğunu da yanına alarak aynı mahallede başka bir eve taşındı. 

Remzi Aksu, bu sabah, takip ettiği Ayşe Aksu'nun oturduğu binanın önüne gitti. Bir süre sonra Ayşe Aksu, kızını okula götürmek için evden çıktı. Remzi Aksu, Ayşe Aksu'ya kızlarının gözü önünde ateş ederken, Ayşe Aksu'nun vücuduna 2 kurşun isabet etti. Remzi Aksu olay yerinden motosikletle kaçtı.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ayşe Aksu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

ŞAHİTLİK EDEN KOMŞULARINI YARALADI

Olayın ardından Remzi Aksu, bu kez boşanma davalarında şahitlik yaptığı belirtilen komşuları Volkan A.'nın İstasyon Mahallesi Yazgan Sokak'taki evine gitti. Aksu, eşi ve 2 çocuğuyla evde bulunan Volkan A.'yı yaraladı. Volkan A. ile eşi Fatma A., Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

DAHA FAZLA