Tekirdağ'da iki inşaat işçisi 3 saat göçük altında kaldı!

Tekirdağ'da iki inşaat işçisi 3 saat göçük altında kaldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir apartmanın dış cephesini boyamak için iskele kuran işçiler toprak kayması sonucu göçük altında 3 saat mahsur kaldı. İşçilerden biri yarım saat sonra çıkarılırken diğer işçi 3 saat süren çalışmaların ardından çıkarıldı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Hürriyet Mahallesi'nde Yaylakent Sitesi'ndeki bir apartmanın dış cephesini boyamak için iskele kurdukları sırada yaşanan toprak kaymasıyla 2 işçi göçük altında kaldı.

Çevrede bulunan yurttaşların ihbarı üzerine AFAD, UMKA, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olayın yaşandığı bölgeye sevk edildi. Çalışmalar sonucu bedeninin yarısı toprak altında kalan 29 yaşındaki Mevlüt Erat yarım saat içerisinde bulunduğu yerden çıkarıldı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Erat tedavi edilmek üzere Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı

'3 SAAT SÜREN ÇALIŞMA İLE KURTARILDI'

Tamamen toprak altında kalan 23 yaşındaki Vahyettin Başboğa kurtarma ekiplerinin 3 saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı. Başboğa, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan iki işçinin de sağlık durumumun iyi olduğu öğrenildi.