Tecavüz faili Musa Orhan'a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Ezgi Mola: Yalnız olmadığımı hissetmek çok güzel

Tecavüz faili Musa Orhan'a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Ezgi Mola: Yalnız olmadığımı hissetmek çok güzel

Tecavüz faili uzman çavuş Musa Orhan'ın tutuksuz yargılanmasına tepki gösterdiği için hakkında hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ezgi Mola, "Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Batman'da İpek Er'e tecavüz eden ve ölümüne neden olan uzman çavuş Musa Orhan'ın tutuksuz yargılanmasına tepki gösteren oyuncu Ezgi Mola hakkında dava açıldı.

Musa Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola’nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, Mola hakkında ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ ve ‘hakaret’ suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi..

Ezgi Mola'ya hakkında başlatılan soruşturmanın ardından sosyal medyadan destek mesajları yağdı.

Mola, kendisine gelen destek mesajlarına ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim, sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak” dedi.