Tarkan'dan doğayı katledecek yol projesine tepki: Bu nasıl bir rant hırsıdır?

Tarkan'dan doğayı katledecek yol projesine tepki: Bu nasıl bir rant hırsıdır?

Tarkan, Gediz Deltası'nda doğal yaşam alanlarını yok edecek İzmir Körfezi Geçiş Projesi'ne, "Bu nasıl bir rant hırsıdır? Nasıl bir vicdansızlıktır?" diyerek tepki gösterdi.

Sanatçı Tarkan, İzmir Körfezi Geçiş Projesi'ne Gediz Deltası'nda doğal yaşam alanlarının yok edeceği gerekçesiyle tepki gösterdi. 

'BU NASIL BİR RANT HIRSIDIR'

Instagram hesabından Doğa Derneği'nin konuya ilişkin açıklamasını paylaşan Tarkan, paylaşımına yaptığı yorumda, şu ifadeleri kullandı:

Neredeyse her köşesi betona dönüşen ülkemizde geriye kalan birazcık doğamızı koruyalım bari. Bu nasıl bir yok ediştir? Bu nasıl bir rant hırsıdır? Nasıl bir vicdansızlıktır? Doğa olmazsa biz de var olamayız. Bu gerçeği ne zaman anlayacağız? Ne zaman uyanacağız?

GEÇTİĞİMİZ SENE 20 BİN FLAMİNGO KULUÇKAYA YATTI

Tarkan'ın tepki gösterdiği projeye ilişkin Doğa Derneği'nden yapılan açıklamada ise Gediz Deltası'ndan geçtiğimiz sene 20 bin flamingonun kuluçkaya yattığı ve körfez geçiş projesinin bölgeye ciddi zararlar vereceği belirtilerek, 14 Ocak Pazar günü saat 10.00'da Bostanlı Barınağı'nda basın açıklaması düzenleneceği ifade edildi. 

DAHA FAZLA