Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Bu yüzyılın lideri Erdoğan'dır

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Bu yüzyılın lideri Erdoğan'dır

Erzurum'da AKP'lilere seslenen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumhur İttifakı dışında siyaset yapanların yalanın ipine sarılıp iftira siyaseti yaptıklarını iddia etti. Pakdemirli ayrıca "Türkiye açısından her yüzyılın bir lideri vardır. Bu yüzyılın lideri de Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Erzurum'un kurtuluşunun 103. yıldönümü kutlamalarına ve sektör toplantısına katılmak üzere Erzurum'u ziyaret etti.

Burada AKP İl Başkanlığında partililere seslenen Pakdemirli, Cumhur İttifakı dışında siyaset yapanların yalanın ipine sarıldığını söyledi. Pakdemirli, "Bizim bu davamızda AK Partili olmak hak ve batılın savaşında haktan yana olmaktır. Doğrunun hakkın yanında olmak anlamında AK Partili olmayı önemli buluyorum ve önemsiyorum. AK Parti'nin dışında ya da Cumhur İttifakımızın dışında siyasete baktığım zaman daha ağırlıklı yalanın ipine sarılan veya iftira siyaseti yapan doğru dürüst eleştiri yapamayanların siyasetidir. Burada ki siyasetin topluma millete bir faydası olmaz. Bizim kongrelerimiz bayram havasında geçiyor. Bizde kongrelerden sonra kavga çıkmaz, küslük olmaz. Her aslanın gönlünde mutlaka bir şeyler yatar. Bu partide çalışana emek gösterene eninde sonunda imkan ve yer vardır" diye konuştu.

'BU YÜZYILIN LİDERİ ERDOĞANDIR'

Konuşmasında "Buraya üyeyseniz bilin ki Recep Tayyip Erdoğan'ın mesai arkadaşısınız" diyen Pakdemirli sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Türkiye açısından her yüzyılın bir lideri vardır. Bu yüzyılın lideri de Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bunu sadece ben değil yeni seçimi kaybetmiş olan Trump diyor ki uluslararası bir siyasi oyuncu. Bu dışarıdan çok daha gözüküyor ama içeride muhalefet olduğu için görünmüyor. Türlü oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuz sürece Türkiye daha iyi bir konuma gelecek."