Tarikat lideri tarafından istismara maruz bırakılan çocuğun ifadesi ortaya çıktı

Tarikat lideri tarafından istismara maruz bırakılan çocuğun ifadesi ortaya çıktı

Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah tarafından cinsel istismara maruz bırakılan 12 yaşındaki kız çocuğunun ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde Fatih Nurullah'ın kendisini her gördüğünde parmağından ya da dudağından öptüğünü söyleyen kız çocuğu, annesi ve arkadaşlarının da bunu gördüğünü ifade etti.

Sakarya'da 12 yaşındaki kız çocuğunun Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah tarafından cinsel istismara maruz bırakılmasının ardından yürütülen soruşturmada, kız çocuğunun verdiği ifadeler de ortaya çıktı. İfadesinde Fatih Nurullah'ın kendisini her gördüğü yerde parmağından ya da dudağından öptüğünü söyleyen kız çocuğu, annesinin ve arkadaşlarının da bunu gördüğünü ifade etti.

HaberGlobal'de yer alan habere göre çocuk istismarı suçundan tutuklanan Fatih Nurullah adını kullanan 58 yaşındaki Eyüp Fatih Şağban'ın istismarına maruz bırakılan 12 yaşındaki çocuk, ifadesini pedagog eşliğinde verdi.

'KİMSEYE SÖYLEMEMEM İÇİN TEHDİT ETTİ'

İfadesinde Fatih Nurullah'ın kendisini tehdit ettiğini söyleyen kız çocuğu yaşananların annesinin gözleri önünde olduğunu belirterek,  “Beni öptüğü zaman herkes aşağıda oluyordu. Kimseye söylemem için beni tehdit etti. Bana olayın ilk gerçekleştiği gün 100 TL para vermişti. Ben annem ve arkadaşları ile birlikte Fatih’in yanına girerdim. Her girdiğimde beni yanağımdan ya da dudağımdan öperdi. Annem ve arkadaşları da bunu görürdü. Annem bu kişiyi Allah dostu olarak gördüğünden ve zarar gelmeyeceğini düşündüğünden bu hareketlere tepki vermezdi” dedi.