Tamer Karadağlı'ya şaşırtmayan destek: Bahçeli, telefonla arayarak tebrik etti

Tamer Karadağlı'ya şaşırtmayan destek: Bahçeli, telefonla arayarak tebrik etti

Karadağlı’ya destek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bahçeli’nin, Karadağlı’yı arayarak tebrik ettiğini duyurdu.

İleri Haber

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 58. Altın Portakal Festivali’nde ödül alan Nihal Yalçın’a yönelik tavırlarıyla tepki toplayan Tamer Karadağlı’yı arayarak tebrik etti. Bahçeli’nin Karadağlı’ya “Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu” söylediği aktarıldı.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi "Zuhal" filmindeki rolüyle Nihal Yalçın oldu. Yalçın'ın 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldığı sırada ilginç anlar da yaşandı. Oyuncu, ödülünü almadan hemen önce konuşmasını yaparken Tamer Karadağlı'nın tavırları dikkat çekti.

Tamer Karadağlı'nın Yalçın'ın konuşması sırasında sık sık saatine baktı. Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, ödülü Nihal Yalçın'a uzattı.

Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek "Kim verdi ödülü?" diye sordu. Daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Tamer Karadağlı ise meslektaşına "Ödülünüzle birlikte konuşun diye" yanıtını verdi.

Karadağlı’nın bu tavrı yoğun tepki gördü.

DESTEK BAHÇELİ’DEN GELDİ

Öte yandan Karadağlı’ya destek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bahçeli’nin, Karadağlı’yı arayarak tebrik ettiğini duyurdu.

Özdemir'in paylaşımları şu şekilde:

Sayın Genel Başkanımız, sinema ve tiyatro oyuncusu Sn. Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında yanlarında olduklarını belirtmiş ve Sn. Karadağlı’yı tebrik etmişlerdir.

Görüşmede Sayın Genel Başkanımız, Sayın Karadağlı’nın, Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu ifade etmişlerdir.

Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sn. Karadağlı’nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir.