Taksim'de sokak köpeğine saldırıp bıçakladılar!

Taksim'de sokak köpeğine saldırıp bıçakladılar!

Taksim'de 4 kişi, sokak köpeklerine saldırıp birini bıçakladı.

Taksim Kuyu Sokak'ta geçtiğimiz pazartesi günü gece saat 03.00 sıralarında yoldan geçen 4 kişi, sokakta yaşayan 14 yaşındaki Suriyeli Muhammet Ali'den "Paşa" adını verdiği köpeğinin yavrularını istedi. 

KEMERLE SALDIRIP BIÇAKLADILAR

"Onlar arkadaşım, benimle kalacaklar" diyerek köpeklere sahip çıkan Ali ile şahıslar arasında tartışma çıktı. Bu sırada şahıslar, kendilerine havlamaya başlayan Paşa'ya ve yavrusuna vurmaya başladı. Vurmakla yetinmeyen saldırganlardan biri Paşa'yı bıçakladı, ardından da kemerle darp etti. 

Sırtında 20 santimetrelik derin bir yarık oluşan köpek, kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar ise olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından Muhammet Ali, çevresinden yardım istedi. O esnada olay yerinden geçen bir yurttaş, yaralı köpeği alıp veteriner hekime götürdü. Sırtına dikiş atılan köpek tedavi altına alındı.

“ARKADAŞIM GİBİ SEVİYORUM, TEK ARKADAŞIM O”

Olay hakkında İHA'ya konuşan Muhammet Ali, "Gece 1'i kadın 4-5 kişi geldi kemerle dövdüler. Alkol almışlar, gelir gelmez hemen saldırdılar. Bizde bir tane yavrusu var onu korumaya çalıştı. Paşa bıçaklandı, o da bir şey yapamadı. Şu anda Paşa belediye tarafından tedavi ediliyor. 1-2 ay sonra geri gelecek. Onlarla yatıyoruz, kalkıyoruz. Et veriyoruz her şeylerini biz yapıyoruz. Arkadaşım gibi seviyorum, tek arkadaşım odur. Bizi çok korumaya çalışıyor. Geçen gün adam bizi sopayla dövmek istedi, köpek hemen havladı adam da korktu kaçtı” dedi.

DAHA FAZLA