Taksim'de omzuna alıp kaçırdığı kadına tecavüz eden şahıs tutuklandı

Taksim'de omzuna alıp kaçırdığı kadına tecavüz eden şahıs tutuklandı

Taksim’de bir kadını bıçaklayan, baygın haldeki diğer kadını da omzuna alarak götürdüğü metruk binada tecavüz eden şahıs tutuklandı.

Taksim’in göbeğinde baygın haldeki kadını omzuna alarak götürdüğü metruk binada tecavüz eden, yanındaki kadın arkadaşı E.Y.'yi de bıçakla yaralayan Engin K. adlı şahıs bir yılı aşkın bir süre sonra yakalandı. Güvenlik kamerasına da yansıyan olay 21 Ocak 2017'de meydana gelmişti.

Taksim Balo Sokak'tan, Tarlabaşı Bulvarı'na doğru yürüyen F.H.E isimli kadına tecavüz eden ve yanındaki kadın arkadaşı E.Y.'yi bıçakla yaralayan Engin K. adlı şahıs olaydan 15 ay sonra yakalandı. Engin K.'nin Beyoğlu'nda bir evde saklandığı tespit edildi.

DÜN AKŞAM EVE BASKIN DÜZENLENDİ

Engin K.'nin kaldığı belirlenen adrese dün akşam saatlerinde baskın düzenlendi. Şahıs, polisleri görünce kaçmaya çalıştı; bu sırada da bacağı kırıldı. Operasyonda Engin K. yakalanarak gözaltına alındı.

DHA'nın aktardığıa göre, polisteki sorgusunda suçlamaları kabul etmediği öğrenilen Engin K. adliyeye sevk edildi. Engin K.'nın cinsel saldırı, uyuşturucu kullanmak, yaralama ve hırsızlıktan 9 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Engin K. tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

21 Ocak 2017 tarihinde F.H.E. (22) ve kadın arkadaşı E.Y. Balo Sokak’tan geçerek Tarlabaşı’na gidip buradan taksi ile evlerine gitmek istedi. Çevredeki 4 işyerinin kamera kayıtlarına göre saat 07.50 sıralarında iki kadının yanına 1.70 boylarında tanımadıkları bir erkek geldi. Rıdvan isimli bu kişi F.H.E.’yi omzuna alarak yürümeye başladı.

F.H.E. baygın halde Rıdvan isimli kişi tarafından Tarlabaşı’ndaki bir inşaata götürüldü. Burada dövülen ve tecavüze uğrayan F.H.E., daha sonra bu kişi tarafından metruk bir binaya götürüldü. F.H.E. ifadesinde getirildiği yerde kendisini tutuklu sanık Dursun Aydemir’in (30) odaya aldığını söyledi. F.H.E., zaman zaman ayıldığı sırada kendisine uyuşturucu madde verildiğini belirtti. F.H.E. 21 Ocak günü saat 13.30 sıralarında kendine geldiğini söyledi. Üstünde elbiselerinin olmadığını gören F.H.E., başına ne geldiğini sordu. Aydemir, F.H.E.’ye kendi rızası ile birlikte olduklarını söyledi. F.H.E., daha sonra arkadaşı E.Y.’yi sordu. Aydemir’in yanıtı, “Arkadaşını öldürdük, bu olanları birine anlatırsan seni de öldürürüz” oldu.

F.H.E. korkudan ‘Tamam’ diyerek “Yeter ki buradan çıkmama izin verin" dedi. Aydemir, numarasını gizleyerek F.H.E.’nin ayrı yaşadığı eşini aradı. Aydemir, belirtilen adrese gelen F.H.E.’nin eşine, eşinin gasp edildiğini, kendilerinin de ona yardım ettiğini söyleyerek buluştukları yerden ayrıldı. F.H.E., ailesinden korktuğu için ilk gün yaşadıklarını anlatmadı. Ancak olaydan 3 gün sonra Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine kapsamlı ifade verdi. Polis ekipleri F.H.E. ile birlikte, götürüldüğü binaya gitti. Yapılan araştırmalar sonrası Dursun Aydemir’in kimliği tespit edildi.

DAHA FAZLA