Tacize uğrayan iki kadın yardım istedikleri polisler tarafından darp edildi

Tacize uğrayan iki kadın yardım istedikleri polisler tarafından darp edildi

İzmir'de tacize maruz bırakılan 19 ve 22 yaşındaki iki kadın yardım istedikleri polisler tarafından darp edildi.

İzmir’de motosikletli bir şahıs tarafından taciz edilen 19 ve 22 yaşındaki iki genç kadın yardım istedikleri polisler tarafından darp edildiklerini belirterek şikayetçi oldu. Polisler de kadınların kendilerine hakaret edip saldırdığı şeklinde kendilerini savunmaya çalışarak karşı şikayette bulundu. Polislerin kadınları darp ettiği görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

Show Haber’e konuşan kadınlardan 19 yaşındaki Derya, 22 yaşındaki Seray adlı kadın arkadaşıyla yürürken önce tacize, ardından da polis şiddetine uğradıklarını belirtti ve olayı şöyle anlattı: “Eve dönüyorduk. Motosikletli iki genç, elle taciz ettiler beni. Polisleri gördük. Yardım istemek amacıyla yanlarına gittik. ‘Plakayı alamadık, gördüyseniz yardımcı olabilir misiniz?’ dedim. Direkt yere yatırdı zaten. Kırık ayağımın üzerine bastı. Tekmeledi her yerimi. Kalçamda morluk var."

Tacize ve polis işkencesine maruz bırakılan kadının arkadaşı Seray ise polisin “Size bu kılıkla az bile yapmışlar. Halinize bakın” dediğini aktardı.

Güvenlik kameralarına yansıyan polis şiddeti görüntülerinde polislerden biri kadınların üzerine doğru yürüyüp vuruyor. Kadınlar da polise karşı koymaya çalışırken, ikinci polis diğer kadını vurarak yere düşürüyor.

DAHA FAZLA