Tabela oyunu... Yurttaşlar yüksek ücretli 'mega' otoyola mı yönlendiriliyor?

Tabela oyunu... Yurttaşlar yüksek ücretli 'mega' otoyola mı yönlendiriliyor?

Bir sosyal medya kullanıcısının dikkat çektiği görüntülerde, yüksek ücretli olan olan Kuzey Marmara Otoyolu’nu gösteren tabelalarda “İstanbul” diye yazarken, düşük ücretli olan TEM Otoyolu’na bağlantı tabelasında sadece Silivri ve Selimiye yazdığı görüldü.

İleri Haber

Tekirdağ’dan İstanbul istikameti yönüne gidildiğinde Kuzey Marmara Otoyolu’nu gösteren tabelalarda “İstanbul” yazarken, O-3 Otoyolu’nu gösteren tabelalarda ise bildirim bulunmuyor. Kuzey Marmara Otoyolu’nun ücretinin daha yüksek olduğu düşünüldüğünde akıllara “bilinçli yönlendirme mi yapılıyor?” sorusu geliyor.

Tekirdağ’dan İstanbul istikametine Kuzey Marmara Otoyolu ve O-3 Otoyolu vasıtasıyla gidilebiliyor.  Bir sosyal medya kullanıcısının dikkat çektiği görüntülerde, yüksek ücretli olan olan Kuzey Marmara Otoyolu’nu gösteren tabelalarda “İstanbul” diye yazarken, düşük ücretli olan TEM Otoyolu’na bağlantı tabelasında sadece Silivri ve Selimiye yazdığı görüldü.

'KAVŞAKTA TABELA VAR'

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Kemalettin Bulamacı isimli sosyal medya kullanıcısı, görüntülere ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’nın danışmanı Melih Özyardımcı’nın kendisine ulaştığını ve İstanbul tabelasının yolun tam ayrıldığı kavşakta yer aldığını söylediğini belirtti.

Sosyal medya kullanıcısı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Videoyu çeken benim. Konuyla ilgili @UABakanligi @akaraismailoglu Danışmanı @MelihOzyardimci teveccüh buyurdu, aradı. Bilgi sordu. benim görmediğim bir tabela olduğu bilgisi ve fotosunu paylaştı. “tam kavşaktaki tabela kazaya davetiye çıkarır” fikrimi de paylaştım.

 

DAHA FAZLA