Suç örgütü lideri Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker gözaltına alındı

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker gözaltına alındı

Muğla'da düzenlenen operasyonda suç örgütü lideri Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker ve yanında bulunan Yunus Olcay gözaltına alındı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda suç örgütü lideri Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay gözaltına alındı.

Hakkında önceki tarihlerde de Sedat Peker'in suç örgütüne üye olmaktan adli işlem yapılan Atilla Peker, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan villasında gözaltına alındı. 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan talep ettiği arama izninin ardından  Atilla Peker’in otomobilinde, bugün öğle saatlerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ile 2 şarjör mermi ele geçirildi.

Villasında gözaltına alınan Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay'ın, polisteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

SEDAT PEKER'DEN KARDEŞİNİN GÖZALTINA ALINMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Kardeşi Atilla Peker'in gözaltına alınmasının ardından Sedat Peker'den açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Peker, "Devletin kutsallığına inanmış olan şahsım tarafından bunu söylemek çok acı. Ancak namusu maaşı kadar olan bazı bürokratlar; korkut ekenle mehmet ağarı neden gözaltına almıyorsunuz, sadece benim kardeşimi alıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.