Suç örgütü lideri, BİM yöneticisini tehdit etti: 'Tuttuğunuz köşebaşları mezarınız olur'

Suç örgütü lideri, BİM yöneticisini tehdit etti: 'Tuttuğunuz köşebaşları mezarınız olur'

Kürşad Yılmaz, Galip Aykaç'ı tehdit etti.

İleri Haber

Suç örgütü lideri Kürşad Yılmaz, iktidarın eleştirilerine yanıt vermesi üzerine BİM yöneticisi Galip Aykaç'ı "Tuttuğunuz köşe başları mezarınız olur" diyerek tehdit etti.

AKP iktidarına yakınlığı ile bilinen medya gruplarının ekonomik kriz ve yüksek enflasyon nedeniyle hedef gösterdiği zincir marketler, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözleri ile bir kez daha gündeme geldi. Daha önce de iktidar tarafından hedef alınan BİM'in İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, son yaşananlar sonrası sert bir açıklama ile yanıt verdi.

Konuya ilişkin tartışmalar sürerken, Devlet Bahçeli'nin "ülke sevdalısı" dediği suç örgütü liderliği nedeniyle hapis yatan Kürşad Yılmaz, BİM yöneticisi Galip Aykaç'ı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tehdit etti. 

'TUTTUĞUNUZ KÖŞEBAŞLARI MEZARINIZ OLUR'

Yılmaz, tehdit dolu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Yüzyılı vizyon belgesi, bağımsız dış politika hamleleri, yerli ve milli politikalarla kızılelma yürüyüşünün içeride ve dışarıda belli çevrelerde oluşturduğu rahatsızlığın farkındayız. Türkün bu şanlı yürüyüşünü mümkünse kesmek, değilse geciktirme adına durumdan vazife çıkaranlar da olacaktır. Görünen o ki BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç bu göreve talip olmuştur. BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç denen şahıs liderimizin açıklamalarını üstüne alıp çıkmış haddini aşan bir üslup, tavır ve tarzda açıklamalar yapmıştır. Seni ve senin gibi sıyırtmaları uyarıyorum: Vatandaşı zor durumda bırakacaksınız liderler uyarınca da çıkıp kabadayılık yaparcasına açıklama yapacaksınız öyle mi; kime kimlere hangi güce güveniyorsanız bütün güvendiğiniz güçlerle birlikte hepinize diyorum tuttuğunuz köşebaşları mezarınız olur. Bu memleketi bu sokakları siz siz olun sakın sahipsiz sanmayın. Bilinmelidir ki bu mücadele hiç bitmeyecek, ancak güçlü Türkiye’nin yükselişine kimse set vuramayacaktır."

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI

Erdoğan, Katar'daki Dünya Kupası'nın açılışına katılmasının ardından dönüşte uçakta bulunan gazetecilere açıklama yapmış ve bakanlığın marketleri takip ettiğini farklı uygulamalar hayata geçireceklerini söylerken, "Çünkü para cezası demek ki bunları ıslah etmiyor. Para cezasının dışında atılacak adımları da ilk Kabine toplantımızda inşallah masaya yatırırız ve oradan da bunların üzerine ayrıca gideriz. Değişik öneriler var. Bütün mesele yaptırımın çok daha ağır olması. Bu bunlara ürkütücü gelebilir. Bunu halletmek lazım" demişti.

Devlet Bahçeli de 22 Kasım'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın kesesine dokunan kim olursa olsun karşısındayız. Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ'yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine de inanıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

'FETÖ İLE BİZİ TEHDİT EDENLERE SÖYLEYECEKLERİMİZ VAR'

BİM yöneticisi Aykaç ise yaptığı ilk açıklamada fiyatların enflasyondan dolayı yüksek olduğunu belirtmiş, MHP'li isimler tarafından hedef gösterilmeye devam edilmesi üzerine de çok sert bir açıklama yapmıştı. Aykaç'ın söz konusu açıklamasından bir bölüm şöyle:

"...Perakende işletmelerinin enflasyondan arındırılmış ve sadece nominal kâr rakamlarına bakarak olumsuz yorum yapan maaşlı televizyon yorumcularına, bizleri terörist ilan edenlere bizlere vicdansız hatta kansız diyenlere ve bunları gazetede yayınlayarak ahlaksızca bizi çete ilan edenlere ve tabirimi maruz görün ama müsaadenizle, gazeteci müsveddelerine söyleyeceklerimiz var. Eğer doğruysa diyerek ülkenin değerlerine saldıranlara, ilan vermiyoruz diye gazete sayfasını boş bırakanlara televizyonda, ağızlarından, salyalarını akıtarak küfredenlere, bilmedikleri konularda biliyormuş gibi yorum yapanlara, peyniri, yumurtayı sadece sofrasında görüp peynirle yumurtayla ilgili yorum yapanlara, bu dünyayı size yaşanmaz kılarım diyecek kadar meselelerden bir haber olan depoyu basıp günlük tüketim kadar bile olmayan yağları, halka dağıtırım diyecek kadar iş bilmez yöneticilere… Mağaza çalışanlarımıza, söyleyin yöneticilerinize bu işin sonu kötü olacak, size burada ekmek yedirtmeyiz diyen kanun, nizamı tanımayan yerel yöneticilere… Ziraattan haberi olmayan ve özellikle İstanbul Ziraat Odası Başkanı'na… FETÖ örgütüyle bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler. Bu süreçte o bahsedilen zincir marketleri diye altını çizerek söylenen üç harfliler diye bizleri farklı yere koyan ve bunları koymaya çalışan ve Müslüman olduğunu iddia eden bu insanlara söyleyeceklerimiz var. Lütfen aynaya baksınlar. Kendilerini göreceklerdir. Bunların hepsinde bir art niyet vardır. Bir algı yönetimi vardır. Bunlara tüketicimiz hiçbir zaman karşılık vermemiştir."