Spor tarihinde bir ilk: AKP Boluspor'a sponsor oldu

Spor tarihinde bir ilk: AKP Boluspor'a sponsor oldu

AKP Bolu İl Yönetimi, Boluspor'un deplasmanda karşılaşacağı mücadelenin sponsoru oldu. Boluspor'dan yapılan açıklamada "AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz" denildi.

İleri Haber

AKP Bolu İl Yönetim Kurulu, TFF 1. Lig’de mücadele eden Beypiliç Boluspor'a, deplasmanda Adana Demirspor ile yapılacak karşılaşmanın sponsoru oldu. 

Boluspor'un resmi intersen sitesinden yapılan duyuruda "Adana Demirspor deplasmanının sponsoru olan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Bununla birlikte Türkiye'nin spor tarihinde bir ilke imza atılırken AKP Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ise "Yeni yapılanma sonrası Boluspor Yönetim Kurulunun yaptığı çalışmalar hepimizi heyecanlandırdı, umutsuzluğu attık. Bu yükün altından hep birlikte kalkacağımıza inanıyorum ve inşallah sezon sonunda hedeflediğimiz yer olan Süper Ligde kırmız beyazlı bayrağımızı dalgalandırırız. Bu amaçla biz de arkadaşlarımızla buna katkı vermek adına ilk deplasman maçının sponsoru olmak isteğimizi Boluspor Yönetim Kuruluna ilettik ve sağolsunlar onlar da kabul ettiler. İnşallah ilk deplasmandan da 3 puanımızı alıp, Bolu’ya döneceğiz" dedi.

'SPORU SİYASETE KARIŞTIRMAYIN' DEMİŞTİ

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce birçok kez "Sporu siyasete karıştırmayın" çıkışında bulunmuştu. 

Erdoğan sözlerini unutmuş olacak ki, eski güreşçi Hamza Yerlikaya'yı Baş Danışman olarak atamış, Erdoğan'a yakınlığı ve övgüleriyle bilinen eski basketbolcu Hidayet Türkoğlu Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı olmuş, eski motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve eski futbolcu Alpay Özalan AKP'den milletvekili seçilmiş, futbolcu Emre Belezoğlu sahalarda rabia işareti yapmış, Reyhanlı Katliamı ve Gezi Direnişi gibi olayların ardından trübünlerde yükselen hükümet karşıtı protestolar için 'pasolig' getirilimiş, Başakşehir Futbol Klubü ile ise 'özel ilişkiler' kurmuştu.