Soylu'nun konvoyundaki araç, 12 yaşındaki çocuğa çarptı

Soylu'nun konvoyundaki araç, 12 yaşındaki çocuğa çarptı

Yaralı çocuğun tedavisi sürüyor.

Süleyman Soylu'nun konvoyunda bulunan bir araç, 12 yaşındaki çocuğa çarptı. Yoğun bakımdaki çocuğun tedavisinin sürdüğü belirtildi.

İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, 5 Mayıs günü seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi'ne gitti. Yurttaşlarla konuşan ve burada bir konuşma yapan Soylu, ardından bölgeden ayrıldı.

Halk TV'den Fırat Fıstık'ın haberine göre Soylu’nun konvoyunda bulunan araçlardan biri de bu ziyaret esnasında 12 yaşındaki Ayaz’a çarptı. Arabanın çarpması sonucu ağır yaralanan Ayaz, ambulansla Başakşehir’de bulunan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

5 Mayıs günü saat 16.47’de hastaneye girişi yapılan Ayaz; beyin ve sinir cerrahi, ortopedi, plastik cerrahi, kalp ve damar birimlerinde ayrı ayrı tedavi altına alındı ve ameliyat edildi. Çarpma sonucu ağır yaralanan 12 yaşındaki Ayaz'ın yoğun bakımda tutulduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan hastanede Ayaz hakkında bilgi edinmek istenildiğinde yoğun güvenlikli bir alanda tutulduğu ve herhangi bir bilgi verilmeyeceği belirtildi.