Soylu'nun hedef gösterdiği TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay'ın ilk ifadesi: 'Arkadan saldırıp kaçtılar'

Soylu'nun hedef gösterdiği TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay'ın ilk ifadesi: 'Arkadan saldırıp kaçtılar'

Soylu'nun hedef göstermesinin ardından kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğrayan Barış Atay'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Atay ifadesinde "Beni darp eden ve hakaret eden bu kişilerden şikayetçiyim" dedi.

İleri Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hedef gösterilmesinin ardından dün gece saatlerinde kimliği belirsiz 3-4 kişi tarafından saldırıya uğrayan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay'ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Atay polise verdiği ifadesinde "Hava karanlık olduğu için bu kişilerin eşgallerini net olarak hatırlamıyorm. Beni darp eden ve hakaret eden bu kişilerden şikayetçiyim" dedi.

Arkadaşıyla birlikte Kadıköy'ün Caferağa Mahallesi'nde bir mekanda oturmalarının ardından gece geç saatlerde yolda yürürken arkalarından yaklaşan kişilerce saldırıya uğradığını belirten Atay, "Daha sonra arkamdan gelen bir kişi boynuma atıldı. Bu şahsı savurduktan sonra 3 ya da 4 kişi beni arkamdan yumruklamaya başladı. Ben kendimi savunmaya çalışırken beni yere düşürdüler. Başta kafam olmak üzere vücudumun çeşitli yerlerine vurmaya başladılar. Bu esnada arkadaşımın polisi araması üzerine koşarak kaçmaya başladılar" şeklinde konuştu.

Atay ayrıca kendisine saldıranların küfür ve hakaretler ettiğini belirtirken şunları söyledi:

"Bu esnada arkadaşımın polisi araması üzerine koşarak kaçmaya başladılar. Bu şahıslar beni darp ederken küfür ederek 'vatan haini' diye bağırdı."