Soylu'dan Kaftancıoğlu açıklaması: Neyi var da özel koruma kararı veriliyor?

Soylu'dan Kaftancıoğlu açıklaması: Neyi var da özel koruma kararı veriliyor?

İçişleri Bakanı Soylu, Canan Kaftancıoğlu'na koruma desteğinin çekilmesine ilişkin, ''Neyi var da özel koruma kararı veriliyor? ehdit mehdit yok, olursa veririz. Sorumluluğu alıyorum'' dedi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun tehdit edilmesine rağmen koruma polislerinin çekilmesi hakkında yaptığı açıklamada, ''Tehdit mehdit yok, olursa veririz. Sorumluluğu alıyorum'' dedi. 

Yandaş Hürriyet' gazetesinden Hande Fırat'a konuşan Soylu, yok edilen Dipsiz Göl için, ''Definecilerin gözlerinde çizgi film karakteri gibi dolar işareti dönüyor. Definecilerden yoruldum, bıktım'' dedi. Definecilerin hayali FETÖ'nün altınları iddiasında bulunan Soylu, ''Koskoca adamlar kapımızı çalıyor, ‘Şurada FETÖ altınları var’, ‘Burada FETÖ’nün gömülü paraları var’ diyorlar. Herkesi kandırıyorlar, herkesi de birbirine düşürüyorlar. Bugüne kadar bir şey çıkarttıklarını da görmedim'' ifadelerini kullandı. 

'SORUMLULUĞU ALIYORUM'

CHP'li Canan Kaftancıoğlu’na Emniyet Müdürlüğü tarafından sağlanan koruma desteğinin sona ermesine ilişkin de konuşan İçişleri Bakanı Soylu, ''Neyi var da özel koruma kararı veriliyor? Sosyal medyadan tehdit almayan mı var? Yüzlerce insan sosyal medyadan tehdit alıyor'' dedi. Tüm korumalarının çekildiğini belirten Soylu, ''Tehdit mehdit yok, olursa veririz. Sorumluluğu alıyorum'' dedi.