Soylu: Öyle koşacağız ki tozumuzu bile göremeyecekler

Soylu: Öyle koşacağız ki tozumuzu bile göremeyecekler

İçişleri Bakanı Soylu, AKP'nin icraatlarını övdüğü konuşmasında "Öyle koşuyoruz, öyle koşacağız ki, siyasi muhalif olarak arkamızdan gelenler tozumuzu bile göremeyecek" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Soylu, “Öyle koşuyoruz, öyle koşacağız ki, siyasi muhalif olarak arkamızdan gelenler tozumuzu bile göremeyecek” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Antalya İl Başkanlığı’nı ziyaretinde açıklamalarda bulundu. “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü adım atmaya çalıştığımızı, sizi mahçup etmemek için çaba sarf ettiğimizi net bir şekilde burada bir kez daha paylaşmak istiyorum” diyen Soylu AKP iktidarının 17 yıllık ‘icraatlarını’ övdü.

Soylu şöyle devam etti:

“Geçen Antalya’da Emniyet Müdürlüğünün binasını gezdim. Daha güzel eserler burada daha güzel şeyler yapılıyor. Yapılmaya da devam edecek. Hepsi modern binalar. Biz nüfus müdürlüklerinde mesela bir işlemi sekiz dakikaya düşürdük. Ve burada çok modern hizmetler veriyoruz. 3 günde 1 günde randevu veriliyor. 3-4 günde de pasaport, nüfus kağıdı ehliyet bir vesileyle ulaşılabiliyor. Eskiden bu dertti ya. Başlı başına bir dertti. Şimdi rahatlıyoruz. Bunları yapabilme kapasitesine sahibiz. Hükümetimiz bunları yapabilecek kapasiteye sahip. Şimdi de onları modernleştiriyoruz. Ankara’da başlattık. Çok da modern mekanlar yapıyoruz. Renkleriyle tasarımıyla vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Öyle koşuyoruz, öyle koşacağız ki, siyasi muhalif olarak arkamızdan gelenler tozumuzu bile göremeyecek.”