Soylu hedef göstermişti: CHP Gençlik Kolları üyesinin evine polis baskını

Soylu hedef göstermişti: CHP Gençlik Kolları üyesinin evine polis baskını

Ebru Timtik için mesaj yayınladıktan sonra Süleyman Soylu'nun Twitter adresinden hedef gösterdiği CHP Avcılar Gençlik Kolları üyesi Mutlu Yıldırım'ın evine polis baskını yapıldı.

Ölüm orucunun 238. gününde hayatını kaybeden avukat Ebru Timtik için sosyal medya hesabından paylaşım yapmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hedef gösterilen CHP Avcılar Gençlik Kolları üyesi Mutlu Yıldırım'ın evine polis baskını yapıldı.

Yıldırım, Timtik'in yaşamını yitirmesinin ardından  "Er ya da geç, bunun hesabı sorulacak. Devrim şehitleri ölümsüzdür" mesajını paylaşmıştı.

Soylu, Twitter'dan Mutlu Yıldırım'ı hedef göstererek "Gazi Mustafa Kemal ve kahraman arkadaşları, kahraman ecdadımız İstiklal mücadelesini DHKP-C’li terörist hainlerin 'şehit' diye anılması için vermediler" demişti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ebru Timtik için mesaj yayınladıktan sonra Süleyman Soylu'nun Twitter adresinden hedef gösterdiği CHP Avcılar Gençlik Kolları üyesi Mutlu Yıldırım'ın evine polis baskını yapıldığını duyurdu.