Soylu: Denizin ötesinde bir lider var, adı Erdoğan

Soylu: Denizin ötesinde bir lider var, adı Erdoğan

Bakan Soylu, anaokulu açılışında konuştu.

Trabzon'daki bir okulun açılış törenine katılan Süleyman Soylu, Türkiye'nin Lübnan'a yardım ettiğini belirterek; "Orada tarif şöyle. Denizin ötesinde bir lider var, hayır lideri; adı Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Sürmene ilçesinde Aydın Valisi Hüseyin Aksoy tarafından yaptırılan anaokulunun açılışına katıldı. Buradaki törende konuşan Soylu, "İyilik medeniyeti, bizim ülkemizin ve milletimizin en önemli vasıflarından biridir. Biz iyilik medeniyetinin çocuklarıyız" dedi.

'İYİLİK GEMİLERİMİZ MERSİN'DEN KALKAR'

Sözlerinin devamında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan övgülerle bahseden Soylu, ekonomik krizdeki Lübnan'da 0-2 yaş arası çocukların süt ihtiyacını karşıladıklarını söyledi. Soylu, "Cumhurbaşkanımız bana bir talimat verdi ve 'Lübnan'daki 0-2 yaş arasındaki çocukların bütün süt ihtiyacını biz karşılayacağız' dedi. O günden itibaren bizim iyilik gemilerimiz Mersin'den kalkar Lübnan'a gider" ifadelerini kullandı.

'HAYIR LİDERİ, ADI ERDOĞAN'

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) başkanının da 15 gün önce Lübnan'da olduğunu belirten Soylu, "Orada tarif şöyle; denizin ötesinde bir hayırlar ülkesi var, adı Türkiye. Denizin ötesinde bir hayırlar milleti var, adı Türk milleti. Denizin ötesinde bir lider var, hayır lideri; adı Recep Tayyip Erdoğan'dır" diye konuştu. (İHA)