Soylu, 'Adil Öksüz' sorusunu yanıtladı: 'Antalya'daki turist sayısı 15 milyonu aştı'

Soylu, 'Adil Öksüz' sorusunu yanıtladı: 'Antalya'daki turist sayısı 15 milyonu aştı'

Dün televizyon programında Adil Öksüz'ün nerede olduğunun bilindiğini söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, bugün Öksüz ile ilgii soruyu 'duymadı.'

Dün katıldığı bir televizyon programında "Adil Öksüz'ün nerede olduğunu biliyoruz" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün gazetecilerin Adil Öksüz ile ilgili gelişme olup olmadığını yönündeki sorusuna "Antalya'daki turist sayısı 15 milyonu aştı, bundan daha güzel haber var mı?" diye yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'dan sonra hem güvenlik alanında köklü bir strateji değişikliğine gittiklerini hem de yeni hükümet sistemiyle sivil yönetim alanlarında da değişim ve dönüşüm başlattıklarını söyledi. Soylu, "Şunun bilinmesini isterim ki bu adımlar ve gelişmeler 15 Temmuz'un bizde oluşturduğu travmanın sonucu falan değildir. Bilakis 15 Temmuz, 2002'de başlayan bu planlı kalkınma ve değişim dönemine, vesayet yapısının verdiği son tepkidir. 15 Temmuz sonrasında yaşanan gelişmeler de o eski ve köhne anlayışın tüm izlerinin temizlenmesi hareketidir" dedi.

ADİL ÖKSÜZ SORUSUNU ‘DUYMADI’

Konuşmasının ardından gazeteciler, Bakan Soylu'ya, ‘FETÖ sözde TSK imamı’ olduğu iddia edilen Adil Öksüz ile ilgili gelişme olup olmadığını sordu. Soylu ise soruyu "Antalya'daki turist sayısı 15 milyonu aştı, bundan daha güzel haber var mı?" şeklinde yanıtladı.