Sosyal medya tepkisi o polislere soruşturma getirdi

Sosyal medya tepkisi o polislere soruşturma getirdi

Karaman Valiliği tarafından şehirdeki bir kokoreççide çalışanlara saldıran polisler hakkında soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

İleri Haber

Karaman'da gittikleri kokoreççide, kendileriyle ilgilenilmediğini öne sürüp, garsona saldıran ve tartıştığı iş yeri sahibini yumruklayıp, başına tabanca doğrultan polisler hakkında bir açıklama yapan Karaman Valiliği, polislere soruşturma açıldığını duyurdu.

Karaman Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"03 Şubat 2018 günü yerel ve ulusal bazı haber kaynaklarında “Polis Garsonu tokatladı, esnafın başına silah dayadı” vb. başlıklar altında yayınlanan haberle ilgili olarak;

Birisi Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde, diğeri Konya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 emniyet mensubu izinlerini geçirmek için Karaman İlinde bulundukları esnada, 30 Ocak 2018 günü saat 24.00 sıralarında, İlimiz Merkezinde bulunan bir işyerinde yemek yedikleri esnada işletme sahibi ve çalışanları ile yemek servisi konusunda meydana gelen istenmeyen olaylarla ilgili tartışmanın işyeri ve kısa süre sonra işyeri dışında devam eden olay esnasında emniyet mensuplarından birisi tarafından havaya 2 el ateş edildiği bilgisi edinilmiştir. 

Alınan ihbar doğrultusunda olay yerine intikal eden ekiplerimiz tarafından olaya derhal müdahale edilerek,  tarafların polis merkezi amirliğimize intikalleri sağlanmış, Cumhuriyet Savcımızın talimatları doğrultusunda adli işlem yapılmış, ayrıca konunun idari yönden soruşturulması için müfettiş talebinde bulunulmuştur."