Şort giydiği bahanesiyle komşusunu darp eden Mahsun Tatar serbest bırakıldı

Şort giydiği bahanesiyle komşusunu darp eden Mahsun Tatar serbest bırakıldı

Çöp atmaya çıkan Elif Ülkü Eroğlu'yu şort giydiği bahanesiyle darp eden Mahsun Tatar ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Fotoğraf: Beyza Kural / csgorselarsiv.org

Antalya’da, üniversite öğrencisi Elif Ülkü Eroğlu, komşusu Mahsun Tatar tarafından şortla çöp atmaya çıktığı bahanesiyle saçlarından sürüklenerek darp edildi. Gözaltına alınan Tatar, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Kepez ilçesinde yaşayan üniversite öğrencisi Elif Ülkü Eroğlu, 11 Mayıs 2021 günü, sahurdan sonra sokağındaki konteynere çöp dökmek için evinden dışarı çıktı. Bu sırada komşusu Mahsun Tatar, kendisine hakaret ederek sözlü saldırıda bulundu. Bunun üzerine Eroğlu, Tatar’a “Sana mı soracağım?” diyerek tepki gösterdi. Sözlü saldırılarını devam ettiren Tatar, Eroğlu’na saldırdı. Saçlarından tutularak yerde sürüklenen ve darbeler alan Eroğlu, çığlıklarını duyan ailesi tarafından kurtarıldı.

Eroğlu’nun şikâyeti üzerine gözaltına alınan Mahsun Tatar, ifadesinde kimseye saldırmadığını, karşı tarafın saldırdığını öne sürdü ve serbest kaldı.

Mahsun Tatar

DAHA FAZLA