Solcu öğrencileri hedef gösteren Yüksel kendini savunamadı

Solcu öğrencileri hedef gösteren Yüksel kendini savunamadı

Gözaltına alınan solcu öğrencilerin kimliklerini paylaşarak hedef gösterdiği için 2 yıl 6 ay hapis cezası alan Takvim gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel kendini savunamadı.

İleri Haber

İstanbul Üniversitesi'nde (İÜ) gözaltına alınan solcu öğrencilerin kimliklerini paylaşarak hedef gösterdiği için 2 yıl 6 ay hapis cezası alan Takvim gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel sosyal medyada kendisini savunmaya çalıştı fakat yapamadı.

Haber Müdürü Yüksel'in tweetlerindeki imla hataları sosyal medya kullanıcılarının alay konusu olurken, Yüksel ceza aldığı haberini yapan medya kuruluşlarına da çeşitli hakaretlerde bulundu.

İÜ'de gözaltına alınan solcu öğrencilerin kimlik bilgilerini paylaştığı için yargılanan Yüksel, ceza aldığı yönündeki haberlerle 'hedef' gösterildiğini iddia etmesi dikkat çekti. Mahkeme kararıyla ilgili ise "Bugün tedaylarına şuan girmek istemediğim, yargılandığım bir davadan, 2 yıl 6 ay hapis cezası aldım.. Bağımsız yargı,böyle takdir etmiş..Asla bir diyeceğim yok" dedi. 

Bu kadarıyla da yetinmeyen Yüksel gecenin 'uzun' olacağını belirterek, ilerleyen saatlerde kendisini hedef gösterenleri ve nedenlerini yazacağını söyledi.