Sokakta beğeni ve takipçi satıyor

Sokakta beğeni ve takipçi satıyor

Fikriderin, "Çok iyi tepkiler alıyorum. Tabi şaşıranlar, komik ve saçma bulanlar da oluyor. Ama takipçi ihtiyacı olan birçok müşterim var" dedi.

Adana'da Yılmaz Fikriderin (38) isimli kişi sokağa tezgah açıp, sosyal medya platformlarında sanal takipçi, beğeni ve yorum satışı yapıyor.

Seyhan İlçesi’nin Gazipaşa Bulvarı'nda, arkadaşının fotoğrafçı dükkanı önüne tabela koyan Fikriderin, işinden çok memnun olduğunu söyledi. Fikriderin, "Fenomen olmak ve ürünlerini internet üzerinde satmak isteyen birçok insanın olduğunu fark ettim ve bu tür takipçi, beğeni ve yorum satışı yapan internet siteleri gördüm. 'Neden bunu sokakta, insanların gözünün önünde yapmayayım?' diye düşündüm” dedi.

‘İYİ TEPKİLER ALIYORUM’

İyi tepkiler aldığını söyleyen Fikriderin “Tabi şaşıranlar, komik ve saçma bulanlar da oluyor. Ama takipçi ihtiyacı olan birçok müşterim var" ifadelerini kullandı.

‘GENÇLER VE E-TİCARET YAPANLAR…’

Fikriderin, günde 20- 30 bin arası takipçi ve beğeni satışı yaptığını da belirtirken, şöyle devam etti:

"Aslında sokaklara yabancı değilim. Daha önce birçok kez seyyar satıcılık yaptım. İnsanlar gözleriyle gördüklerinde, yüz yüze alışveriş yaptıklarında daha mutlu oluyor. Ben de bunu gözlemledim. Özellikle genç yaştaki kişiler ve e-ticaret yapan firmalar yoğun bir şekilde takipçi, beğeni ve yorum satın alıyorlar. Farklı sektördeki birçok insana hizmet veriyorum. Benim takipçilerim gerçek. Ben insanlara dürüst oluyorum ve gerçek takipçi gönderiyorum. Tabi ki biraz düşme oluyor gönderdiğim takipçi sayısında ama genel anlamda kalıcı takipçiler, yorumlar ve beğeniler satıyorum."

 

DAHA FAZLA