Sokak ortasında 3 kadını darp eden saldırganlar serbest bırakıldı

Sokak ortasında 3 kadını darp eden saldırganlar serbest bırakıldı

Kadınları önce taciz sonra darp eden 4 erkekten 2'si güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalandı. Saldırganlar, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde dün sabaha karşı Nehir G. ve Merve B. hastanede tedavi gören arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra evlerine yürümeye başladı. Evlerinin önüne geldikleri sırada 2 kadın, bir otomobilin içinde bekleyen 4 kişinin sözlü tacizine maruz kaldı. Kadınlar kendilerine laf atan erkeklere karşılık verdi. Tacizciler bu sırada otomobilden inerek, kadınları darp etti ve yerlerde sürükledi.

Bağrışma seslerini duyan Nehir G.'nin annesi Aslı A., aşağıya indi. Saldırganlardan biri, araya girmek isteyen anneye de yumruk atıp, yere düşürdü. Güvenlik görevlileri kavgayı ayırmak isterken, saldırganlar otomobiline binip kaçtı. Saldırı anları ise sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

MAHKEME SALDIRGANLARI SERBEST BIRAKTI

Saldırı sonrası kadınların şikayeti üzerine polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarından saldırganların Mustafa D., Fırat Ç, Mustafa G. ve Sercan Y. olduğunu tespit etti. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalarda Mustafa D. ile Fırat Ç., yakalandı. Saldırganlar, polisteki işlemlerinin ardından çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Saldırganlar Mustafa G. ile Sercan Y. ise aranıyor. (DHA)

DAHA FAZLA