Skandal: AKP'li belediye 'kadına şiddetin usulleri'ni öğretti!

Skandal: AKP'li belediye 'kadına şiddetin usulleri'ni öğretti!

AKP'li Şahinbey Belediyesi’nin "Haddini aşan kadını dövün" ifadesinin yer aldığı kitabı bedava dağıttığı ortaya çıktı. Kitapta, kadına şiddeti özendiren birçok başka ifade de yer aldı.

AKP’li Şahinbey Belediyesi’nin, "Haddini aşan kadını dövün" gibi kadına şiddeti özendiren ifadelerin yer aldığı kitabı bedava dağıttığı ortaya çıktı.

Daha geçtiğimiz hafta Emine Bulut 10 yaşındaki çocuğunun gözlerinin önünde eski eşi tarafından katledilmişken, ortaya çıkan skandal AKP’nin kadın düşmanı bakışını bir kez daha ortaya koydu. Yeniçağ’da yer alan habere göre, Gaziantep’teki Şahinbey Belediyesi’nin yeni evli çiftlere dağıttığı bir kitapta kadına şiddeti özendiren ifadelerin olduğu ortaya çıktı.

Belediye tarafından dağıtılan ‘Aile Saadeti’ isimli skandal kitapta, “haddini aşan kadının usulüne uygun dövülmesi” gerektiği belirtiliyor.

Kitapta "Kadın halkın içinde değil gizli yerde dövülecek. Kadın dövülüp dışarı atılmayacak. Erkek, kadını dövdüğünü kimseye söylemeyecek" gibi skandal ifadelere yer veriliyor.

DAHA FAZLA