Şişli’de kadın cinayeti!

Şişli’de kadın cinayeti!

Yavuz Selim Bektaş, Beril Varol’u ve birlikte yaşadığı Ö. A.’yı katletti.

Şişli Fulya'da bir evde 3 cesedin bulunmasının ardından Yavuz Selim Bektaaş'ın Beril Varol ile Ö.A.'yı öldürüp intihar ettiği ortaya çıktı. İmamoğlu Beril Varol'un İBB çalışanı olduğunu duyurdu.

İstanbul'un Şişli ilçesi Fulya Mahallesi'nde bir evde 3 cesedin bulunmasının ardından yapılan incelemede olayın kadın cinayeti olduğu ortaya çıktı. Yapılan ilk incelemede Yavuz Selim B. adlı saldırganın eski sevgilisi olduğu iddia edilen Beril Varol ile birlikte yaşadığı Ö. A. adlı kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaşamını yitiren Beril Varol'un belediye çalışanı olduğunu duyurdu. İmamoğlu sosyal medya hesabından, “Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenleri ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin gitsin artık” açıklamasında bulundu.

İNTİHAR NOTU BULUNDU

Olaya ilişkin Şişli Kaymakamlığı da bir açıklama yaptı. Açıklamada "Bugün sabah 07:00 sıralarında Fulya Mahallemizde tabanca ile açılan ateş sonucu 'kasten öldürme ve intihar' olayı meydana gelmiştir. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan ilk tespitlerde; Şüpheli Yavuz Selim B. adlı şahsın; (Beril V.) isimli kadın ve (Ö.A) adlı şahsı silahla ateş etmek suretiyle öldürdüğü ve daha sonra aynı silahla ateş ettiği anlaşılmıştır. Olay yerinde (1) adet tabanca ve muhtelif sayıda kovan ile şüpheli şahsın üzerinden konuyla ilgili olduğu değerlendirilen 'intihar notu' elde edilmiştir. Başlatılan tahkikat devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI BİTMİŞTİ

Öte yandan Beril Varol'un Yavuz Selim Bektaş'tan tehdit aldığı için şikayetçi olduğu, geçtiğimiz yıl hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldığı fakat uzaklaştırma kararı süresinin Aralık 2021 tarihinde bittiği öğrenildi.

DAHA FAZLA