Şişli'de döviz bürosu soyuldu

Şişli'de döviz bürosu soyuldu

İstanbul'un en işlek caddelerinden birinde bulunan döviz bürosu gündüz vakti soyuldu. Soygunun olduğu yere çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İstanbul Şişli Halaskargazi Caddesi'ndeki bir döviz bürosu gündüz vakti silahlı 4 kişi tarafından soyuldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin zanlıların kaçtığı aracın plakasını belirlediği ve yakalama çalışmasının sürdüğü belirtildi.

400 BİN LİRA DEĞERİNDE DÖVİZ VE ALTIN

Edinilen bilgiye göre, döviz bürosunun önünde park eden beyaz renkli bir otomobilin içinden çıkan maskeli ve silahlı 3 kişi, havaya 5 el ateş etti. Maskeli kişilerden biri giriş kısmında beklerken, diğer ikisi, çalışanların şaşkın bakışları altında tezgah üzerinden atlayarak içeri girdi. İçeridekilere tabancalarını doğrultan maskeli kişiler, yaklaşık 400 bin lira değerindeki dövizi alarak yanlarında getirdikleri çantaya koydu. 

Soygunun ardından dışarı çıkarak geldikleri otomobile binen soyguncular, refüjü aşarak karşı yola girdi. Burada bir süre ters yönde ilerleyen soyguncular izlerini kaybettirdi.

Soyguncuların döviz bürosundan çıkıp otomobile binmeleri çevredeki vatandaşlarca cep telefonlarıyla görüntülendi.