Şişli metrosunda bir yurttaş intihar etti

Şişli metrosunda bir yurttaş intihar etti

Şişli-Mecidiyeköy metro durağında raylara atladığı belirtilen kişi hayatını kaybetti. Metro seferleri bir süreliğine durdu.

Şişli-Mecidiyeköy metro durağında raylara atladığı belirtilen bir kişi nedeniyle metro seferleri Yenikapı-Osmanbey ve Levent-Hacıosman arasında iptal edildi.

Şişli-Mecidiyeköy metro durağında meydana geldiği belirtilen olayda, durakta bekleyen bir kadın kendini raylara attı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

İntihar girişimi nedeniyle metro seferleri Yenikapı-Osmanbey ve Levent- Hacıosman arasında iptal edildi. Bu duraklar arasında sefer yapılamazken, ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Metro İstanbul’dan yapılan duyuruda ise, “M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında geçici bir süre seferlerimiz Yenikapı-Osmanbey ve Levent-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır.” denildi. Öte yandan Metro İstanbul bu hatlar arasında ücretsiz otobüs seferi yapılacağını duyurdu.

 

DAHA FAZLA