Şiddet gören sunucu sosyal medyadan yardım istedi

Şiddet gören sunucu sosyal medyadan yardım istedi

Eski sevgilisi oyuncu Tolga Pancaroğlu tarafından şiddete uğrayan sunucu Eda Pera Küçük, sosyal medya üzerinden “Yalvarıyorum artık n'olur sesimi duyun" diyerek yardım istedi.

Devlet Tiyatrosunda ve dizilerde oyunculuk yapan Tolga Pancaroğlu adlı kişi, eski sevgilisi sunucu Eda Pera Küçük'e şiddet uyguladı. Küçük'ün şikayeti ve savcılığın talebi üzerine Anadolu 10. Aile Mahkemesi tarafından koruma kararı çıkarıldı. Koruma kararını ihlal eden Pancaroğlu geçen yıl 3 gün 'zorlama hapis' yattı.

ARKADAŞI TEHDİT ETTİ

Habertürk'ten Arzu Kaya'nın aktardığına göre, bu sırada çiftin ortak arkadaşı olduğu iddia edilen oyuncu Deniz Evin adlı kişi, Küçük'e mesaj atarak “Seni şikayet edecekti ben durdurdum. Ailen var. Sonu cezaevinde bitecek kurtuluşun yok. Ara konuş. Hayatın kararacak benden söylemesi” ifadeleriyle tehdit etti. Küçük'ün şikayeti üzerine Evin hakkında “tehdit” suçundan başlatılan soruşturma Pancaroğlu dosyasıyla birleştirildi. Evin ifadesinde mesajları çiftin barışması için attığını söyleyerek kendini savunmaya çalıştı.

9 AYDIR TEHDİT ALIYORUM'

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunan Eda Pera Küçük, “Yalvarıyorum artık n'olur sesimi duyun! 9 aydır tehdit alıyorum ve korkuyorum! Beni bu hale şu anda Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olan eski sevgilim getirdi. Öldüresiye dövüldüm! Üstüne bir de davadan geri çekilmem için acımasızca şantaja maruz kalıyorum. Yardım edin!” dedi.

Küçük daha önce yaptığı açıklamada da, “Arkadaşlarımın polise haber vermesiyle ölümden döndüm. En son dövdüğünde bir hafta hastanede yattım. Belgelerimle savcılığa başvurdum, koruma kararı çıktı. Fakat Tolga bu kararı da ihlal etti, şu an hakkında yakalama emri var” demişti. Davayı geri çekmesi için tehdit edildiği belirten Küçük, “Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti. Ailesi de davayı geri çekmem için tehdit ediyor. Bugüne kadar aileme bir şey anlatamadım. Ancak artık her şey ortaya çıksın istiyorum” ifadeleriyle maruz bırakıldığı şiddeti anlatmıştı.

DAHA FAZLA