Şevket Çoruh’tan Erdoğan ofisi tepkisi

Şevket Çoruh’tan Erdoğan ofisi tepkisi

Oyuncu Şevket Çoruh, Erdoğan’ın ofisini genişletme gerekçesiyle MSGSÜ Devlet Konservatuarı'nın boşaltılmak istenmesine tepki gösterdi.

İleri Haber

24 Haziran'dan sonra Erdoğan’ın ofisini genişletme gerekçesiyle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Devlet Konservatuarı’nın tahliye edilmek istenmesine tepkiler büyüyor. 

Dün sosyal medyanın en çok konuşulan gündemlerinden olan “binadan çıkın” talimatına bir tepki de oyuncu Şevket Çoruh’tan geldi.

İstanbul’un Beşiktaş ilçesine bağlı Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisini genişletmek için yanı başındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na "Binadan 5 gün içerisinde oradan çıkın" talimatı gitmiş, tahliye işleminin yapılmaması halinde ise binanın elektrik ve suyunun kesileceği, polis zoruyla da öğrenci ve öğretim görevlilerinin binadan atılacağı açıklanmıştı.

 Oyuncu Şevket Çoruh Twitter hesabından “Cumhurbaşkanlığının çalışma ofisinin yanında konservatuar mı olur tamamen güvenlik zafiyeti” ifadeleriyle kararı eleştirdi.

‘AMAN DİKKAT’

Çoruh’un, nüktedan bir üslup kullandığı mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Cumhurbaşkanlığının çalışma ofisinin yanında konservatuarmı olur tamamen güvenlik zafiyeti Mazaallah elerinde flütler obualar arşeler notalarla pisi pisilerle değişik koreografilerle darbe yapmaya kalkarlar aman aman dikkat.”