Sevgilisini darp etmesine tepki gösteren yayaları aracıyla ezmeye çalışan saldırgan tahliye edildi

Sevgilisini darp etmesine tepki gösteren yayaları aracıyla ezmeye çalışan saldırgan tahliye edildi

Bakırköy'de sevgilisini darp edip ardından da aracını, tepki gösteren yayaların üzerine süren Görkem Sertaç Göçmen tahliye edildi.

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde sevgilisini darp edip ardından da aracını, kendisine tepki gösteren yayaların üzerine süren 22 yaşındaki Görkem Sertaç Göçmen tahliye edildi.

Bakırköy'de bir alışveriş merkezinin önünde araç içerisinde bir kadını darp eden Görkem Sertaç Göçmen'e vatandaşlar tepki gösterdi. Yaşanan tartışmanın ardından otomobilini vatandaşların üzerine süren Görkem Sertaç Göçmen, insanların yaralanmasına aldırmadan olay yerinden hızla kaçtı. Kısa bir süre sonra polis tarafından gözaltına alınan Göçmen polis merkezine götürüldü ve bir gün sonra tutuklanmıştı.

Bakırköy 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan Göçmen, bugün bir kez daha hakim karşısına çıktı. Mahkeme, annesi hakim, babası savcı olan Göçmen’in tahliye edilmesine hükmetti.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇIP SERBEST BIRAKILMIŞTI

Cumhuriyet Savcısı Alpay Göçmen ile hakim Aynur Gökmen'in çocukları olan Görkem Sertaç Göçmen Eylül 2017'de Ataköy'deki hakim savcı lojmanlarının önündeki bahçede tartıştığı 2 kişiye pompalı tüfekle ateş açarak yaralanmalarına sebep olmuştu. Adliyeye çıkartılan Göçmen tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Bu olaydan sonra Bakırköy Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Alpay Göçmen ile Gaziosmanpaşa Adliyesi'nde hakim olan Aynur Göçmen'in görev yerleri Ekim 2017'de çıkartılan HSK kararnamesi ille değiştirilmiş, Uşak Adliyesi'ne atanmışlardı.

[ih2]