Sevgi Tekin, hakkında darp ve tehdit şikayetinde bulunduğu Gökhan Ağtaş tarafından katledildi!

Sevgi Tekin, hakkında darp ve tehdit şikayetinde bulunduğu Gökhan Ağtaş tarafından katledildi!

Mamak'ta yaşayan Sevgi Tekin, kendisinden 5 ay önce ayrıldığı ve hakkında polise şikayette bulunduğu Gökhan Ağtaş tarafından, zorla girildiği evinde silahla vurularak katledildi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde 33 yaşındaki Sevgi Tekin, kendisinden 5 ay önce ayrıldığı 26 yaşındaki Gökhan Ağtaş tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Kadın cinayeti, gece 02.00 sularında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gökhan Ağtaş, Sevgi Tekin'in Mutlu Mahallesi 706. Sokak'ta yaşadığı binaya gitti. 4 katlı binanın bodrum katında oturan Tekin'in evine girmek için eline bir parke taşı alan Ağtaş, salonun pencere camını kırdı. O sırada kız kardeşi S.K. ve 17 yaşındaki kızı S.K. ile mutfakta çay içen Sevgi Tekin, ne olduğunu anlamak için salona gittiğinde pencereden içeri giren Ağtaş'ı karşısında gördü.

Ağtaş, elindeki tabancayla tehdit ettiği Tekin'in kız kardeşi ile kızının cep telefonlarını ellerinden alarak bir odaya kapattı. Salonda yalnız kaldığı kadına hakaretler savurup darp etmeye başlayan Ağtaş, 3 el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Odaya kapatılan S.K. ve S.K, silah sesleri üzerine kapıyı zorlayıp odadan çıktıklarında Sevgi Tekin'i kanlar içinde yerde buldu. Saldırgan Ağtaş'ın bir kenara attığı cep telefonuyla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan S.K., annesini ayrıldığı kişinin vurduğunu belirterek acil yardım istedi.

DAHA ÖNCE ŞİKAYETTE BULUNMUŞ

Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Ağır yaralı kadın Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisine kaldırıldı.

Daha önce de Ağtaş tarafından darp ve tehdit edildiği için polis merkezine şikayette bulunduğu öğrenilen Tekin, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Polis ekipleri katil zanlısı Gökhan Ağtaş'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

DAHA FAZLA