Sergen'den kendisine 'liyakatsiz' diyen eski takım arkadaşı Tümer'e sert tepki

Sergen'den kendisine 'liyakatsiz' diyen eski takım arkadaşı Tümer'e sert tepki

Sergen Yalçın, kendisini "liyakatsiz" olarak nitelendiren Tümer Metin'in yaptığının eleştirmek değil, kendisini "itibarsızlaştırmak" olduğunu savundu. 

İleri Haber

Beşiktaş futbol takımının teknik direktörü Sergen Yalçın, dün gece konuk olduğu bir televizyon programında, kendisini "liyakatsiz" olarak nitelendiren eski takım arkadaşı, futbol yorumcusu Tümer Metin'e sert yanıt verdi. Haber Global'de Candaş Tolga Işık tarafından sunulan "Az Önce Konuştum" programına konu olan Yalçın, Tümer için, "Kendisi kimin iyi teknik direktör olduğunu değerlendirebilecek kapasitede mi?" ifadelerini kullandı. Tümer Metin'in yaptığının eleştirmek değil kendisini "itibarsızlaştırmak" olduğunu savundu. 

Sergen Yalçın ayrıca dün ilan edilen koronavirüs tedbirleri kapsamındaki kısıtlamalarla ilgili de konuştu. Hafta sonları saat 20.00'den sonra getirilen sokağa çıkma yasağı için Yalçın, "Bizim maçlar saat 7'de (19.00'da) başlıyor. Herhalde ilk yarıyı oynayıp bırakacağız. İlk yarı işi bitirmemiz lazım herhalde" ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA