Şenpınar’ın katil zanlısının 14 ayrı suç dosyası olduğu öğrenildi

Şenpınar’ın katil zanlısının 14 ayrı suç dosyası olduğu öğrenildi

Muğla’da ayrılmak istediği sevgilisi tarafından dövülüp, göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar’ın katil zanlısı milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu’nun kasten yaralama, cinsel saldırı ve dolandırıcılık gibi suçlardan 14 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Muğla’da kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Zeynep Şenpınar’ı dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu’nun 14 ayrı suç dosyası olduğu, son olarak 28 Ağustos 2019’da ‘cinsel saldırı ve kasten yaralama’ suçundan gözaltına alındığı ancak savcılıktaki ifadesi ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kadın cinayeti, geçtiğimiz hafta Menteşe ilçesinin Kötekli Mahallesi'nde meydana gelmişti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar, ayrılmak istediği fakat ayrılmayı kabul etmeyen Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından darp edilerek ve göğsünden bıçaklanarak katledilmişti. Şenpınar'ın öldürülmeden 2 hafta önce polis merkezine giderek Kemaloğlu tarafından şiddet gördüğü için şikayetçi olduğu, ertesi gün ise şikayetini geri çektiği ortaya çıkmıştı.

Milli boksör hakkında öğrenilen son bilgilere göre, boksörün kasten yaralama, cinsel saldırı ve dolandırıcılık gibi suçlardan halihazırda 14 suç dosyası olduğu hatta geçtiğimiz 2019 yazında ‘cinsel saldırı ve kasten yaralama’ suçundan gözaltına alındığı bildirildi. Savcılıkta verdiği ifadenin ardından ise serbest bırakıldığı eklendi.