Sendika başkanını öldüren işçi adliyeye sevk edildi

Sendika başkanını öldüren işçi adliyeye sevk edildi

Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan'ı öldüren ve 2 kişiyi de yaralayan işçi Sedat U. adliyeye sevk edildi.

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde, lastik fabrikasındaki sendika temsilciliğinde tartıştığı Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan'ı öldüren ve yanındaki 2 kişiyi de yaralayan işçi Sedat U. (33); adliyeye sevk edildi.

İLERİ HATIRLATIYOR: NE OLMUŞTU?

Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, dün Arifiye ilçesinde bir lastik fabrikasındaki sendika temsilciliğinde işçi Sedat U. ile görüştü. İş yerindeki görev yeri değiştirilmek istenen Sedat U. ile Abdullah Karacan arasında tartışma çıktı. Sedat U., tartışma sırasında Abdullah Karacan'ın belindeki tabancayı alarak birkaç el ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlar, Karacan ile sendikanın Sakarya Şubesi Başkanı Mustafa Sipahi ve sendika temsilcisi Osman Bayraktar'a isabet etti. 3 yaralı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Abdullah Karacan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alınan Sedat U., Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesinin alınmasının ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.