Selvi: Erdoğan Konya ve Kayseri’yi ziyaret edecek

Selvi: Erdoğan Konya ve Kayseri’yi ziyaret edecek

Hürriyet'in AKP'li yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan’ın ağustos ayındaki Kayseri ve Konya ziyaretlerine dikkati çekti.

Hürriyet'in AKP'li yazarı Abdulkadir Selvi, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Konya ve Kayseri'yi ili ziyaret ederek yeni parti kurma hazırlığında olan Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nu hedef alacağını söyledi. 

Abdulkadir Selvi, "Erdoğan neden o iki ile gidiyor?" başlığıyla yayımlanan yazısında yeni parti kuracak isimlerin artık gün saymaya başladığını ifade etti.

İşte Selvi'nin yazısının ilgili bölümü:

Yeni parti kuracaklar artık gün saymaya başladılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Abdullah Gül-Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na karşı kılıcı çekmiş durumda. Erdoğan, il başkanları toplantısında “Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler” dedi. Erdoğan, Kurban Bayramı’ndan sonra yeni partilere karşı harekete geçiyor. Konya ve Kayseri’yi ziyaret edecek. Konya Davutoğlu’nun, Kayseri Abdullah Gül’ün memleketi. Davutoğlu ve Gül’ü memleketlerinde hedef alacak. Biz ne dersek diyelim tarih tekerrür ediyor, bize ise izlemek ve dersler çıkarmak düşüyor.