Seher Yardımcı’yı darp ettikten sonra serbest bırakılan Köksal Ceylan, aynı gün 5 kadın ve 1 çocuğa saldırmış!

Seher Yardımcı’yı darp ettikten sonra serbest bırakılan Köksal Ceylan, aynı gün 5 kadın ve 1 çocuğa saldırmış!

Kastamonu’da Seher Yardımcı’yı darp ettikten sonra serbest bırakılan Köksal Ceylan hakkında tepkiler üzerine tekrar arama kararı verilmişti. Hala yakalanamayan Ceylan’ın aynı gün içinde 5 kadın ve 1 çocuğa saldırdığı ortaya çıktı.

İzel Sezer - @izelsezer

Kastamonu'da Köksal Ceylan isimli erkek, işten dönen ve tanımadığı Seher Yardımcı’ya sokak ortasında saldırdı. Kadını bayıltana kadar darp eden ve 25 ayrı suçtan kaydı olan zanlı nöbetçi savcılık tarafından serbest bırakılırken, saldırganın aynı gün içinde 5 kadın ve bir çocuğa saldırıda bulunduğu öğrenildi.

Kadına yönelik şiddet, 20 Haziran akşamı saat 19.00 sıralarında Kastamonu Merkez Deveciler Mahallesi’nde yaşandı. Seher Yardımcı isimli bir kadın işten eve dönüşte Köksal Ceylan isimli zanlı tarafından saldırıya uğradı.

Saldırı sonrası Seher Yardımcı, çevredekilerin yardımıyla Kastamonu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yardımcı'nın ağır yaralandığı saldırıda 25 ayrı suçtan sabıkası olan saldırgan Köksal Ceylan gözaltına alındı fakat bir süre sonra serbest bırakıldı.

CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı İlke Dilek Karabacak, Seher Yardımcı’nın ailesiyle yapılan görüşmeler sonrası saldırıya ilişkin ortaya çıkan detayları İleri Haber’e anlattı.

AYNI GÜN İÇİNDE 5 KADIN VE 1 ÇOCUĞA SALDIRMIŞ

Aileye ulaşan diğer kadınlar ve görgü tanıklarından yola çıkarak, Köksal Ceylan’ın sabahtan itibaren aynı gün içinde 5 kadına farklı yerlerde saldırıda bulunduğunun anlaşıldığını aktaran İlke Dilek Karabacak, saldırıya ilişkin anları şu şekilde anlattı:

‘’Zanlı, dördüncü saldırısında, yanında 8 yaşında çocuğu olan bir kadına saldırıyor ve çocuğu ittiği zaman kaçması üzerine dikkati dağılınca saldırdığı kadın kendisini o şekilde kurtarabiliyor. Bu esnada, elinden kaçan kadını kovalarken saldırdığı beşinci kişi olan Seher Yardımcı’yı görüyor ve evinin yirmi metre yakınında onu darp etmeye başlıyor. Seher Yardımcı saldırı esnasında bir süre sonra bayılıyor.’’

TEPKİLER SONRASI TEKRAR ARAMA KARARI ÇIKARTILDI AMA YAKALANAMADI

Polis gelene kadar kimsenin saldırıya müdahale edemediğini aktaran Karabacak, ardından Seher Yardımcı’nın hastaneye kaldırıldığını ve burada şikayetçi olduğunu söylediğini ifade etti. Saldırganın şikayet üzerine gözaltına alındığını fakat bir süre sonra serbest bırakıldığını dile getiren Karabacak ‘’Sosyal medyadaki tepki ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın savcıyla görüşmesi üzerine savcı tekrar arama kararı çıkarttı fakat saldırgan hala yakalanamadı’’ şeklinde konuştu.

DAHA FAZLA