Sedat Peker Feyzi İşbaşaran'a saldırıyı üstlendi: 'Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben karakolda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım'

Sedat Peker Feyzi İşbaşaran'a saldırıyı üstlendi: 'Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben karakolda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım'

Suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videoların üçüncüsünde Feyzi İşbaşaran'a saldırıyı üstlendi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, YouTube kanalından bir video daha yayınladı. Peker yayınladığı videoda Mehmet Ağar'ın oğlu AKP'li Milletvekili Tolga Ağar ve Pelikan grubuna ilişkin açıklamalarda bulunurken, Feyzi İşbaşaran'a saldırıyı üstlendi.

Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videoların üçüncüsünde "Derin devletçiler, Pelikancılar bir tripoda bir kameraya yenileceksiniz"  diye konuştu.

Sedat Peker videoda Pelikan grubunun başı olduğunu öne sürdüğü Süheyb Öğüt'ün yayımlanan videoların ardından kendisiyle görüşmeye bir kişi yolladığını söyledi. Gönderdiği kişinin kendisine "Hakan Fidan ile Mehmet Ağar'ın arası açık, Sedat Peker de Hakan Fidan'la birlikte bu işi tezgahlıyor" iddiasını yönelttiğini öne süren Peker, "Ben Hakan Fidan'ı tanımam. Hiç görüşmedim" dedi.

'KEMİKLERİNİ KIRDIRDIM'

Peker öte yandan daha önce reddettiği Feyzi İşbaşaran iddialarına ilişkin de konuştu.

2014 yılında, dönemin milletvekili Feyzi İşbaşaran karakolda saldırıya uğramıştı. İşin içinde Sedat Peker'in avukatının olduğu söylenmişti.

Peker Serhat Albayrak'a seslenerek şunları söyledi:

"Senin yengenin annesine küfür etti diye, Sayın Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben karakolda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım. Yetmedi, bir de mahkemede kırdırdım. Pişman değilim."