Sedanur Güzel'in ölümüne ilişkin yeni gelişme

Sedanur Güzel'in ölümüne ilişkin yeni gelişme

Kaybolduktan 7 gün sonra ölü halde bulunan Sedanur Güzel'in ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişme...

Kaybolduktan 7 gün sonra ölü halde bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in ölümüne ilişkin soruşturmada bir kişi daha gözaltına alındı.

ÇELİŞKİLİ BEYANDA BULUNAN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in ölümüne ilişkin, İstanbul'da bir televizyon programına katılan ve çelişkili beyanlarda bulunduğu belirtilen H.U. gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Güzel'in ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.



İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'a gelerek bir televizyon programına katılan ve Güzel'in ölümüne ilişkin çelişkili beyanlarda bulunduğu belirtilen H.U.'yu gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Kars'a gönderildi.

NE OLMUŞTU?

9 yaşındaki çocuğun kan, DNA ve iç organlarından örnekler alan uzmanlar, bu örneklerde cinsel istismar bulgusuna rastlandığını otopsi raporunda belirtmesine rağmen, valilik ve bakanlık istismar iddialarını yalanlamıştı.

[ih2]

Kars Valisi Rahmi Doğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sedanur kızımızla ilgili basında çıkan otopsi sonuçları açıklandı bilgisi doğru değildir" derken, İçişleri Bakanlığı konuya dair yaptığı açıklamada da "Tecavüz bulgusuna dair herhangi bir veri yoktur" demişti.

Dün ise Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, üzeri taşlarla örtülmüş olarak cansız bedeni bulunan Sedanur Güzel'in ölümüne ilişkin yayın yasağı kararı alındığını duyurmuştu.

DAHA FAZLA