Seçimden önce durak tabelası dikilen metronun temeli yeni atılıyor

Seçimden önce durak tabelası dikilen metronun temeli yeni atılıyor

Seçimlerden önce olmayan metronun tabelasını diken AKP'li belediyenin, metro inşaatının temeline yeni başlayacağı ortaya çıktı.

İleri Haber

24 Haziran genel seçimleri öncesinde AKP'nin seçim propagandası haline getirdiği metro inşaatlarının da kurgu olduğu ortaya çıktı.

AKP'li Kocaeli Belediyesi genel seçimler öncesi Gebze'nin birçok noktasına metro durağı tabelaları yerleştirmiş, seçimlerden sonra olmayan metronun tabelaları kaldırılmıştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun Kocaelililer'e attığı mesajla daha önce tabelalarını diktiği metronun inşaatına yeni başlanacağı ortaya çıktı.

TABELASI DİKİLEN METRONUN İNŞAAT TEMELİ YENİ ATILIYOR

Seçimlerden önce Kocaeli ili içerisinde herhangi bir metro istasyonu bulunmamasına rağmen dikilen metro tabelaları tepki toplamış, konuyla ilgili CHP'den de yorumlar gelmişti.

Daha önce durak tabelalarına kadar hazır edilen metronun, inşaat temelinin 20 Ekim tarihinde atılacağını söyleyen Belediye Başkanı'nın mesajıyla, AKP'nin tek seçim vaadi haline gelen inşaatların da gerçek olmadığı bir kez daha görüldü.