Saray'ın sözcüsü İbrahim Kalın'dan TÜGVA'ya destek: 'Güzel çalışmaların farkındayız, devamını diliyoruz'

Saray'ın sözcüsü İbrahim Kalın'dan TÜGVA'ya destek: 'Güzel çalışmaların farkındayız, devamını diliyoruz'

'Paralel yapılanma' belgeleriyle gündemde olan TÜGVA'ya Saray Sözcüsü İbrahim Kalın destek verdi ve "Arkadaşlarımızın yaptığı güzel çalışmaların farkındayız, devamını diliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde 'paralel yapılanma' belgeleriyle gündemde olan Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) ) Diplomasi Akademisi programında açıklamalarda bulundu. 

Konuşmasında çeşitli konularda görüş beyan eden Kalın, Türkiye'de tarihin seyrini değiştiren adımlar atıldığını iddia ederken, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da kurucuları arasında yer aldığı TÜGVA'ya da destek verdi. 

TÜGVA'ya saldırı olduğunu öne sürerek kınadığını belirten Kalın, "Arkadaşlarımız son derece şeffaf, kanunlara, kurallara bağlı bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar, gençliğimize çok güzel hizmetler sunuyorlar. Bunlardan rahatsız olanlar gitsinler kendi meseleleriyle uğraşsınlar. Arkadaşlarımızın yaptığı güzel çalışmaların farkındayız, devamını diliyoruz." ifadelerini kullandı.