Saray'ın muhtarı Barış Atay'ı hedef aldı: 'Vur gitsin'

Saray'ın muhtarı Barış Atay'ı hedef aldı: 'Vur gitsin'

Saray'ın muhtarı, DİSK yöneticileriyle birlikte Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakmak isteyen TİP Milletvekili Barış Atay'ı "Ulan ben yetkili olucam, anında vur emri" diyerek hedef aldı.

Dünya geneline yayılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını etkisi altında geçen 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları için Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakmak isteyen Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) yöneticileri ve çok sayıda siyasi parti yöneticisi gözaltına alındı.

Polisin sendika yöneticilerini gözaltına alması ve çelengi parçalamasına tepki gösteren Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay, yapılan uygulamaya 'faşizm' diyerek tepki gösterdi.

Kocaeli İzmit Kabaoğlu Köyü muhtarı Ali Akbaş ise sosyal medya hesabından yaptığı skanal bir paylaşımla hem sendika yöneticilerini hem de Barış Atay'ı hedef aldı.

Saray'ın muhtarı Akbaş, Barış Atay için "Faşist polis, öylemi gerçekten? .. ULAN ben yetkili olucam, anında VUR EMRİ! " ifadelerini kullandı.

Akbaş'ın, yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Faşist polis, öylemi gerçekten? .. ULAN ben yetkili olucam, anında VUR EMRİ! Köpeğe hoşt denir, hadi Bi kere daha denir.. Hadi bide yerden küçük bir taş atalım korksun diye.. Hala hırlıyosa artık sık gitsin gardaş, ölür ölmez onu bilmem.. DEVLET i saymayan ölümü hak ediyordur.. Yok öyle, ben tınlamam...
YA DEVLET BAŞA, YA KUZGUN LEŞE......."