Saray ittifakında yerel seçim görüşmesi

Saray ittifakında yerel seçim görüşmesi

AKP Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz yerel seçimlerde ittifak görüşmesi için bir araya geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın yerel seçimlerde ittifak görüşmesi için yaptığı toplantı sonrası Cumhur İttifakı'nın devamı için prensipte anlaşma sağlandığı belirtildi.

'GÖRÜŞMELER HEYETLER HALİNDE DEVAM EDECEK'

AKP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Görüşmeler heyetler halinde devam edecek. Bu görüşmede detaya girmedik" açıklamasında bulundu. Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'nin yapacağı görüşme ile detayların belirleneceği bilgisine ulaşıldığını kaydetti.

İLK ÇAĞRI BAHÇELİ’DEN GELMİŞTİ

Yerel seçimlerde ittifak yapılmasına ilişkin ilk çağrı Devlet Bahçeli'den gelmiş, gerekçesini anlatmıştı. Bu akşam gerçekleşecek görüşmede Özhaseki ve Durmaz yol haritasını değerlendirecek. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ve Almanya ziyaretinin ardından Devlet Bahçeli ile bir araya gelmesi bekleniyor.