Saray ittifakında 'merada hayvan otlatma' kavgası

Saray ittifakında 'merada hayvan otlatma' kavgası

Polisin ve çevredekilerin araya girmesiyle bitirilen kavga sonrası 2 başkanla birlikte henüz ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Osmaniye’de, merada hayvan otlatma tartışması yüzünden MHP’li Tüysüz Belediye Başkanı ile AKP Tüysüz Belde Başkanı arasında kavga çıktı. Kavgada 4 kişi yaralandı.

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Tüysüz beldesinde iddiaya göre, Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkanı Veli Fidan ile AKP Belde Başkanı Medet Derelioğlu arasında merada hayvan otlatma yüzünden tartışma yaşandı. Sözlü tartışma bir süre sonra büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sonrası AKP'li Belde Başkanı ve beraberindekiler Osmaniye Devlet Hastanesine darp raporu almaya gitti. Ardından Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan ve yanındakiler de aynı hastaneye rapor almaya gidince iki grup arasında yeniden kavga çıktı.

ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin ve çevredekilerin araya girmesiyle bitirilen kavga sonrası 2 başkanla birlikte henüz ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DAHA FAZLA