Şanlıurfa’da ‘çifte şiddet’

Şanlıurfa’da ‘çifte şiddet’

Evli olduğu kadına şiddet uygulayan erkek, darp raporu hazırlayan sağlıkçıyı da darp etti.

Şanlıurfa’da Yaşar A. isimli erkek, evli olduğu Ayşegül A.’ya şiddet uyguladıktan sonra kadının kaldırıldığı hastanede darp raporu hazırlayan sağlık çalışanına da saldırdı. Yaşar A. ile kendisine yardım eden 2 yakını gözaltına alındı.

İddiaya göre Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Ayşegül A. isimli kadın, evli olduğu Yaşar A. isimli erkek tarafından şiddete maruz kaldı. Ayşegül A. ambulansla hastaneye götürülürken 2 yakını ile ambulansı takip eden Yaşar A., darp raporu hazırlanmasına engel olmak için hastanenin güvenlik görevlisi ile bir erkek hemşireyi darp etti.

ADLİ RAPORA ENGEL OLMAK İSTEDİLER

Yaşar A. ile yakınları Mehmet A. ve Turgut A., hastanenin acil servisine kaldırılan Ayşegül A.’nın yanına giderek adli rapor hazırlanmasını engellemek istedi. Yaşar A. ve yakınlarının kadına yaklaşmasına izin vermeyen güvenlik görevlisi saldırganlar tarafından darp edildi.

HEMŞİRE DE DARP EDİLDİ

Hastane acil servisinde çıkan arbedede, saldırganlar gece nöbetinde olan bir erkek hemşireyi de darp etti. Olay yerine gelen polis ekipleri Yaşar A. ve yakınlarını gözaltına alırken, bir başka hastaneden darp raporu alan sağlık görevlileri saldırganlardan şikayetçi oldu.

ACİL SERVİSİN CAMI KIRILDI

Acil servisin güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, hastaneye girmeye çalışan saldırganların sağlık çalışanlarını darp ettiği ortaya çıktı. Arbede sırasına sağlık çalışanlarının kapıyı kapatarak saldırganların içeri girmelerini engellemeye çalıştıkları ve acil servisin camının kırdığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

DAHA FAZLA