Sandıklarda 'FETÖ'cü' arayan AKP Genel Başkan Yardımcısı 'FETÖ' organizasyonlarının değişilmeziymiş!

Sandıklarda 'FETÖ'cü' arayan AKP Genel Başkan Yardımcısı 'FETÖ' organizasyonlarının değişilmeziymiş!

Yavuz bugün yaptığı açıklamada, "Sandık başkanlarından FETÖ kapsamında ihraç edilen var mı diye araştırmaya devam ediyoruz" demişti. Bu sözlerin ardından Yavuz'un geçmişte cemaatle yakın ilişkisini belgeleyen görüntüler ve paylaşımlar ortaya çıktı.

İleri Haber

İstanbul seçimlerine dair bugün yaptığı açıklamada, “Sandık başkanlarından FETÖ kapsamında ihraç edilen var mı diye araştırmaya devam ediyoruz” diyen Ali İhsan Yavuz’un, geçmişte cemaat organizasyonlarında yer aldığı paylaşımlar ve görüntüler sosyal medyada yeniden ortaya çıktı.

AKP’nin cemaatle nasıl iç içe olduğunu bir defa daha hatırlatan paylaşımlar, kullanıcılar tarafından defalarca paylaşıldı.

Paylaşımlar arasında, Yavuz'un cemaat ve AKP arasında baş gösteren dershane kavgası sürerken Kurban Bayramı’nda FETÖ'nün Rusya’daki kurban kampanyasına destek olmak için Moskova’ya gitmesi, cemaatin yurt dışındaki okullarına yine bu süreçte ziyarette bulunması yer aldı.

Ayrıca, Yavuz’un bir cemaat organizasyonu olan Türkçe Olimpiyatları’nda sahneye çıkarak organizasyona destek verdiğine dair görüntüler de paylaşıldı.