Sami Aslan, çocuklarını gösterme bahanesiyle götürdüğü Derya Aslan'ı katletti

Sami Aslan, çocuklarını gösterme bahanesiyle götürdüğü Derya Aslan'ı katletti

İstanbul’da Derya Aslan, boşanma aşamasında olduğu Sami Aslan tarafından çocuklarını göstereceği bahanesiyle evinden çıkarılarak katledildi.

İstanbul’da 33 yaşındaki Derya Aslan, boşanma aşamasında olduğu Sami Aslan tarafından öldürüldü. Katil zanlısı, cinayetin ardından kayıplara karıştı.

15 yıldır Sami Aslan'la evli olan Derya Aslan, gördüğü işkencelerin ardından boşanmaya karar vererek evi terk etti ve iki ay önce çocuklarını bırakmak zorunda kalarak ailesinin yanına gitti, ardından da Sami Aslan'a boşanma davası açtı. Önceki akşam, Sami Arslan, Derya Aslan’ın evine gelerek barışmak istediğini söyledi ve Derya Aslan çocuklarını görmek için Sami Aslan ile birlikte birlikte evden ayrıldı. Kadını Büyükçekmece’de ormanlık bir alana götüren Sami Aslan, Derya Aslan'ı başına ateş ederek öldürdü.

Yaklaşık 15 dakika sonra kayınbiraderini arayarak, “Gelin cesedinizi alın” diyerek kayıplara karışan Sami Aslan’ın, öldürdüğü kadının bir yakınını arayıp öldüreceği iki kişi daha olduğunu söyleyerek tehdit ettiği iddia edildi. Polisin, Sami Aslan’ı yakalamak için çalışmaları sürüyor.

DAHA FAZLA