Samet Mutlu boşanma aşamasında olduğu kadını 5 kurşunla yaraladı: 'Seni öldürsem iki sene yatar çıkarım'

Samet Mutlu boşanma aşamasında olduğu kadını 5 kurşunla yaraladı: 'Seni öldürsem iki sene yatar çıkarım'

İstanbul Şişli'de Samet Mutlu isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu Sabiha Mutlu'yu 5 kuruşunla yaraladı. Sabiha Mutlu, Samet Mutlu'nun kendisine "Devlet bana ne yapacak? Seni öldürsem iki sene yatar çıkarım. Herkes çıkıyor" dediğini söyledi.

İstanbul'un Şişli ilçesinde Samet Mutlu isimli erkek, kendisinden boşanmak için 1,5 yıl önce dava açan Sabiha Mutlu'yu çocuklarının gözleri önünde 5 kuruşunla yaraladı.

Mahkeme kararıyla 5 yaşındaki çocuğun velayetinin annesine verilmesinin ardından haftada bir gün görüşme izni olan Samet Mutlu'nun, çocuğu 18.00’de annesine teslim etmesi gerekiyordu ama teslim etmedi. Sabiha Mutlu telefonla arayıp kızını sordu. 

Hürriyet gazetesinden Çetin Aydın'ın haberine göre, pazar günü saat 21.00 sularında anne Sabiha Mutlu'nun evine gelen gelen Samet Mutlu, "Sen bu saatte kızımı niye istiyorsun"  diyerek kadını darp etti. Daha sonra da silahını çıkartarak ateş etmeye başladı.

Samet Mutlu kaçarken, Sabiha Mutlu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çok sayıda suç kaydı olan Samet Mutlu, birkaç saat sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Nöbetçi mahkeme tarafından da tutuklandı.

'BANA KİMSE CEZA VEREMEZ, İKİ SENE YATAR ÇIKARIM'

Hastanedeki tedavisi devam eden Sabiha Mutlu, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Beni kızımın yanında defalarca dövdüğü için boşanma davası açtım. Daha sonra tehdit etmeye başladı. Geçtiğimiz yıl otomobildeyken bana ateş etti, ölümden döndüm. Bu kez de öldürmeye gelmişti. Önce tokat attı, sonra ateş etti. Ben yere düştükten sonra da ateş etmeye devam etti. Bir taraftan ateş edip, bir taraftan da 'Devlet benim. Bana kimse ceza veremez. Devlet bana ne yapacak? Seni öldürsem iki sene yatar çıkarım. Herkes çıkıyor’ diye bağırıyordu. Öldürülmekten korkuyorum. Kadınlar öldüğü zaman sahip çıkmanızın bir anlamı yok. Ben öldükten sonra 100 yıl ceza alsa ne olacak?"